Cap on anirem... De BibliotecaViva a LecturaViva

BibliotecaViva, aquest lloc on ara heu recalat, va donar els primers senyals de vida al desembre del 2009. Va néixer com una evolució natural en la tasca d'obrir la biblioteca escolar més enllà de les seves parets físiques.
Com tot a la vida, en aquest temps moltes coses han anat canviant...
Algunes evolucions són a nivell de l'entorn: per exemple, han nascut i han crescut molts i bons blogs de biblioteques escolars i pàgines webs dedicades a la lectura infantil. Aquest estiu, el mateix Departament d'Ensenyament ha fet una bona endreça al seu web i ofereix una selecció de recursos ordenats i actualitzats.
D'altres canvis s'han produït més a nivell personal: després de sis anys com a coordinadora de la biblioteca de l'Escola Estalella de Vilafranca, aquest curs passo a fer tasques d'assessorament, formació i acompanyament als centres docents de l'Alt Penedès, una feina també molt relacionada amb la lectura perquè bona part de la feina de l'ELIC anirà encaminada al Pla de l'Impuls de la lectura.
Així les coses, encara no sé ben bé del tot cap on s'encaminarà BibliotecaViva. Sí sé que, a partir d'ara, el blog ja no estarà estretament lligat a una biblioteca escolar concreta -d'aquí uns dies espero poder enllaçar-vos al nou blog de la biblioteca de l'Estalella- i també és segur que continuaré estant al cas de les propostes i iniciatives relacionades amb la lectura. La meva intenció és anar-vos-en mostrant una selecció i que resulti que BibliotecaViva també sigui LecturaViva. Com sempre, gràcies per les vostres visites.
4 comentaris:

 1. Bona sort en aquesta nova etapa que estrenes.

  Una abraçada sincera.

  Mònica

  ResponSuprimeix
 2. Mònica,
  Gràcies pels teus bons desitjos. A veure com va. Assegurat està que "no serà ni millor, ni pitjor, sinó diferent!" -com deien els de El Terrat-
  Que tinguis un bon curs dins i fora de l'escola.
  Seguirem en contacte!
  Una abraçada també ben sincera,
  Anna

  ResponSuprimeix
 3. Anna, jo també et desitjo bona sort i bon fer.
  Una abraçada des de Lleida

  ResponSuprimeix
 4. Montse, gràcies!
  La vida porta canvis... El bagatge de la biblioteca de l'escola sempre ens acompanyarà, oi?
  Una abraçada des de Vilafranca,
  Anna

  ResponSuprimeix

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba