Som finalistes al V Premio Espiral de Edublogs 2011

Estem molt contents perquè avui hem sabut que hem quedat finalistes al V Premio Espiral de Edublogs 2011!
Aquests premis es convoquen a nivell de tot l'estat espanyol i és un gran honor per nosaltres ser-hi reconeguts.
Aquí teniu uns fragments de la convocatòria del premi i un document editat per Espiral on se n'expliquen més detalls:

"El Premio Espiral Edublogs es uno de los eventos con más repercusión en la blogosfera educativa ya que muchos profesores y profesoras presentan su blog y muestran sus propuestas didácticas con las TIC en el aula (...) El premio supone por tanto, un escaparate que muestra las múltiples posibilidades que ofrecen los blogs en el aula.


Este premio inicia su andadura en el año 2007 con un total de 168 blogs presentados, para alcanzar en la edición de 2010 los 947 blogs y las 174.000 visitas al blog de los premios Edublogs.


Cada uno de los premiados recibe una peonza, símbolo de este premio, que representa la energía con la que pretendemos impregnar el mundo de la Web 2.0.


Desde Espiral recomendamos los blogs presentados al premio por su gran valor sociocultural y los consideramos el reflejo del dinamismo de los blogueros en educación, además siempre se descubren grandes trabajos y nuevas ideas interesantes. Estos blogs se han convertido en un referente claro en la edublogosfera (...)"
 

Volem donar les gràcies als organitzadors dels premis perquè, convocant-los, fan visible una feina de molts ensenyants que busquem les mil i una maneres per difondre coneixements i ganes a la comunitat educativa. En el nostre cas, del món de la lectura i de les biblioteques escolars.
També volem dir-vos que aquests premis són una gran oportunitat per aprendre i millorar.  Nosaltres, al curs passat també ens hi vàrem presentar, vam ser finalistes, i vàrem aprendre molt dels blogs presentats.
I és que en aquest concurs, com ja vaig dir un altre dia, més que competir és compartir -que de fet és l'essència dels edublogs- i estem molt contents d'estar acompanyats dels magnífics blogs finalistes d'aquest 2011.
Aquí els teniu:
Blogs finalistes en la categoria de Biblioteques Escolars:

5 comentaris:

 1. Moltes felicitats!a veure si aconseguiu una baldufa!

  ResponSuprimeix
 2. Moltes gràcies! a veure, a veure...

  ResponSuprimeix
 3. Moltes felicitaaaaaaats!

  Mònica

  ResponSuprimeix
 4. Bib. Artur Martorell6/14/2011

  Moltes felicitats pel bloc!

  ResponSuprimeix
 5. Sàlvia6/27/2011

  Quina il·lusió, amics! Us desitge el millor. M’encanta el vostre blog i molt sovint en passege pels vostres post, sempre interessants, sempre aportant idees.

  Besadetes i molta, molta, sort!!!

  ResponSuprimeix

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba