El Grup Bibliomèdia

Aquest matí de dissabte he participat en una jornada de treball del Grup Bibliomèdia presentant la BiblioClic de l'Estalella. 
Al carrer feia fred però en el grup es percebia calidesa. I convenciment que la biblioteca escolar és imprescindible per a la formació dels nois i noies.
Tal com podeu llegir a la seva pàgina web, Bibliomèdia està format per persones dedicades a l’educació, que treballen des de les escoles, instituts, biblioteques, serveis educatius, etc. per a l'establiment de la biblioteca escolar en centres educatius d’infantil, primària i secundària. I em sembla que no m'equivoco si us dic que, si sou professionals disposats a enfortir la xarxa de les biblioteques escolars de Catalunya, la bona i tenaç gent de Bibliomèdia estarien encantats d'acollir-vos al grup.


Al llarg dels deu anys de treball, han elaborat publicacions i documents -molts d'ells consultables en línia a la mateixa pàgina web- que són referents per a les persones que ens dediquem a les biblioteques escolars, com per exemple:  La biblioteca mediateca. D'infaltil a Secundària, llibre document que us recomano i del qual dono fe de la seva utilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba