A l'estiu, un altre "tempo"

Un curs escolar és com una pel·lícula d'acció on el verb que més es conjuga és el fer. Tant l'alumnat, com el professorat i les famílies ens passem el dia fent, preparant, produint i donant respostes.
Ara a l'estiu, el temps pot anar a un altre ritme, ens podem moure amb un altre tempo i conjugar aquests altres verbs que us proposem a les Paraules dels mesos d'estiu:


Al llarg del curs, per a nosaltres ha sigut un plaer batallar amb el blog i anar fent entrades per compartir-les amb vosaltres, però també és veritat que bloguejar absorbeix molt i llavors ve quan deixem de fer altres coses que també ens agraden. De manera que seguirem el consell d'un savi d'aquest món ciber, anomenat Kevin Kelly, que diu:
"Para lidiar con las TIC, hay que tomarse momentos sabáticos. Una vez a la semana hay que dejar de lado las herramientas. Una vez al año abandonarlas. Una vez en la vida dar marcha atrás por completo. Volveremos con renovado entusiasmo y nuevas perspectivas".
Així doncs, aquests dies d'estiu BibliotecaViva farà vacances.

Per acomiadar aquesta temporada, us deixem un petit audiovisual que resumeix aquest curs a la nostra biblioteca escolar.


I com que a les vacances molts de nosaltres tenim la sort de poder passar més estona en contacte amb la naturalesa, us posem una cançó que ens agrada i que ens aporta un missatge que convé tenir en compte: "La seva vida és la vida" del CD "Un món ple d'amics", interpretada per Marc Cartes.



No cal dir-vos que, visitant BibliotecaViva, esteu a casa vostra. 
Hem deixat les finestres i les portes obertes perquè circuleu tranquil·lament per les estances. Poseu-vos còmodes allà on volgueu i entreu-hi tantes vegades com us plagui.

Per a tothom,
ImageChef Word Mosaic - ImageChef.com
Anna B. amb ImageChef

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba