Colin i les migdiades d'estiu


A la Biblioteca Estalella, cap a final de curs, va arribar un llibre de mostra: Colin i l'increïble migdiada. El vàrem catalogar i aquí en teniu la fitxa del nostre Epèrgam:
El curs vinent, amb els més petits de l'escola, llegirem els llibres d'en Colin, però de moment us presento un seguit de coses interessants que he trobat investigant una mica al voltant d'en Colin, la seva autora i l'editorial Cocobooks.
Val la pena entrar, mirar i deixar-nos sorprendre. Després us recomano que passeu a les activitats.
UN VÍDEO: 
Colin i la increïble migdiada


L'AUTORA: Leigh Hodgkinsons i la seva pàgina web. Feu un clic a la foto i coneixereu la seva obra. Us sonen els dibuixos animats, Juan i Tolola?  Us proposo que quan estigueu a la seva pàgina web, feu sonar el timbre botó i entreu...


LES ACTIVITATS: 
Amb el gat Colin com a protagonista, l'Editorial Cocobooks, ha preparat un conjunt d'activitats que, amb el seu permís, us les mostrem. Bones propostes per a fer a les estones tranquil·les d'aquest estiu, retallant. pintant... Les instruccions estan en anglès, però així, tots plegats, podrem practicar l'english. Aquí les teniu: COLIN MÒBILPINTACOLLAGE i Cap comentari:

Publica un comentari

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba