Matinal de Biblioteques escolars

 La convocatòria de Bibliomèdia per aquesta matinal era:
"Si estimes les biblioteques escolars, si vols que a cada escola hi hagi una biblioteca escolar activa amb un mestre-bibliotecari, si vols conèixer altres persones amb els mateixos interessos i preocupacions que tu, si vols dedicar temps i esforços a la millora de les biblioteques escolars..., aleshores, inscriu-te a la matinal Biblioteques escolars: Un altre plantejament és possible!"
I cap allà he anat aquest matí de dissabte.
Com jo, hi han acudit mestres de tot Catalunya, que porten biblioteques escolars.Tots amb l'interès de donar importància a les biblioteques escolars i també, tots, queixosos o decebuts perquè, un cop acabat el programa Puntedu, l'administració no segueix posant  els mitjans necessaris per continuar-lo amb la dedicació necessària. Potser per això, ens han regalat un Kit de supervivència de bibliotecària. Entre les coses que hi havia: unes estampes de Sant Epèrgam i Santa Cataloga, el poemari Bibliopoemes i una xapa de Super-bibliotecari.

1 comentari:

  1. Mireia Domínguez6/14/2011

    Enhorabona, has creat un gran blog!!!! és divertit, entretingut i amb unes entrades molt adients i que capten l'atenció!!!

    ResponElimina

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba