Gràcies! i continuem... amb llibres nous i uns petits apunts d'economia

Abans de res, volem donar-vos les gràcies per totes les felicitacions i enhorabones que hem rebut per la Baldufa daurada. Estem molt contents de què estigueu contents!

Amb tot l'enrenou d'aquest últims dies, no havíem tingut temps de presentar-vos una bona colla de llibres nous que tenim a punt a la Biblioteca Estalella.
Ja sabeu que els llibres, en una biblioteca, passen un llarg procés per tenir-los a punt.
Avui us parlarem només de la primera part:
Per començar, seleccionem els llibres, que vol dir que abans de comprar-los, ens informem fins que els  escollim d'entre aquells que necessitem més, que trobem valuosos, que pensem que poden agradar...
Un cop triats, els comprem.
Sobre això, voldríem fer-vos pensar que, comprar una cosa, implica que s'han de tenir uns diners a punt. I encara més: vol dir que es considera que val la pena gastar-se aquests diners amb el que volem comprar...
Nosaltres, a la Biblioteca Estalella tenim uns diners a punt perquè l'escola hi destina un pressupost...
I ja som al cap del carrer!... D'aquí es fàcil deduir que l'escola hi destina un pressupost perquè considera que tenir un bon fons de llibres és important, que val la pena, que és una bona inversió gastar els diners en llibres!
I, encara hi ha una altra cosa: com que els llibres de la biblioteca són de tota l'escola, tots en traiem un benefici perquè tots hi tenim accés.

Doncs tornant als llibres nous que tenim a punt a la biblioteca... feien tant bonic: nous, variats, vistosos, suggerint-nos mil històries..., que aprofitant l'hora del pati n'hem fet una petita filmació. Aquí els teniu:



Potser ja ho haureu vist a la llista final dels crèdits de la filmació, però voldria destacar que la il·lustració de l'inici és de Montse Llop, una il·lustradora que vàrem descobrir amb el cartell de l'últim Saló del llibre infantil i juvenil de Mollerussa. Gràcies, Montse!

2 comentaris:

  1. Anònim5/20/2011

    Moltes felicitats pel premi i que sigui el primer de molts més!!!, el blog s'ho mereix i gracies per la difusió del meu treball.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Montse.
    És un plaer difondre el teu treball!
    Anna

    ResponElimina

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba