Biblioteques de sons

Tot llegint el llibre de la editorial Graó "Ordenadores en el aula" he conegut la feina que des de fa anys encapçala Eloisa Matheu, biòloga i audio-naturalista.
Forma part de l'equip Alosa, que des de fa més de quinze anys treballa en l'obtenció de sons de animals de la nostra geografia i d'altres llocs del món, publica obres de consulta i de divulgació. El seu treball el difon i comercialitza al web Alosa. Sonidos de la Naturaleza.
Si feu una passejada per aquesta pàgina podreu escoltar mostres de molts sons d'animals, ordenats per diccionaris sonors, per paisatges, etc.
Des de BibliotecaViva, fent honor al seu nom, us volem donar a conèixer algunes fonoteques virtuals (com les biblioteques, però especialitzades en sons):
- European Bird Songs, amb 400 especies europees d'ocells
- California Library of Natural Sounds CLNS, un passeig pels sons per Califòrnia.

Finalment, dir-vos que a partir d'aquesta entrada trobareu, a la columna de la dreta ( a La biblioteca i el coneixement i a Recursos per a mestr@s) un nou enllaç permanent: el que ens porta al Banco de imágenes y sonidos, difós a través  amb un recull ordenat de recursos audiovisuals que l'ITE (Instituto de Tecnolgías Educativas) posa a disposició de la comunitat educativa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba