Lectura en família a l'Estalella aconsella

A l'Escola Estalella hi ha una comissió de mestres que periòdicament edita l'Estalella aconsella, per a totes les famílies de l'escola. Ja anem pel núm. 5 i aquesta vegada va de la lectura en família.
Aprofitem l'ocasió per guiar-vos per uns quants bons enllaços disponibles a la xarxa, pensats especialment per a orientar a les famílies:

DESPERTAR L'HÀBIT LECTOR
Pàgina de gencat.cat amb recomanacions per a despertar l'hàbit lector dels fills i filles.

  GUIA PRÀCTICA PER A FILLS LECTORS Un llibre en línia. Editat conjuntament pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació amb la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i el periodista i editor valencià Joan Carles Girbés, aquesta guia amb l'objectiu de facilitar a pares i mares estratègies útils i pràctiques per a fomentar l'hàbit lector en família.


NASCUTS PER LLEGIR, "Projecte de promoció del gust per la lectura per a la primera infància".  Per a infants de 0 a 3 anys.




PROJECTE CHILIAS, del Servei de Biblioteques. Si necessiteu guies de lectura, informació sobre els serveis que ens ofereixen les biblioteques públiques i consells per orientar els fills i filles a navegar amb seguretat.



ESCOLA DE PARES I MESTRES: Cicles de conferències sobre la importància de la lectura .Una bona iniciativa des de València.



 I, en castellà, també trobareu molt de suport als llocs web:









L'Estalella AconsellaLectura en família

Finalment, en aquest blog, BibliotecaViva, sempre hi trobareu un enllaç a la columna de la dreta, amb totes les entrades publicades que estan relacionades amb les famílies i la lectura.

1 comentari:

  1. Imma S.6/14/2011

    he vist el blog que teniu a la biblioteca de la vostra escola i no he pogut menys que escriure-us per felicitar-vos. M'ha semblat preciós i molt complet.

    ResponElimina

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba