Les Guies de Lectura de la Biblioteca Estalella

A la Biblioteca Estalella anem elaborant Guies de Lectura amb el catàleg de l'Epèrgam. Amb els llibres que tenim a la biblioteca fem agrupacions per temes, llistes de novetats, etc.
Aquí en teniu unes mostres:

LLIBRES AMB WEBCol·leccions de bons llibres que tenen webs on continuar amb les seves històries, saber-ne més coses, seguir els vostres personatges preferits, jugar-hi, etc. Per a totes les edats.
CÒMICS: Novetats 2009-10 Còmics comprats al curs 2009-10. A punt per prendre'ls en préstec. N'ha una colla en castellà, així practicareu..
LLIBRES DE MISTERI I POR: Novetats 2010 Col·leccions de misteri, de por, de detectius, de colles de nois i noies que resolen enigmes... Per a CM i CS.
POESIA: Col·lecció "Vull llegir Poesia" Per començar a llegir poesia i dir els poemes de memòria. Bons poetes i bones il·lustracions. En lletra de pal i lligada. Per a EI i CI.
LLIBRES PER PENSAR: Col·lecció "Pensa-hi" Una sèrie de llibres clars, dirtectes i divertits per acostar els infants al món de les idees. Per a CM i CS.

Ara també podreu accedir a aquestes guies mitjançant uns enllaços que trobareu a la columna de la dreta d'aquest blog. La sessió porta el títol de Guies de Lectura de la Biblioteca Estalella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba