Voleu jugar i fer música amb la família de Barbapapà?

Ja fa uns 40 anys de la publicació del primer llibre de Barbapapà i de la seva presentació l'any 1970 a la Fira del Llibre de Bolonya. Actualment compten amb una àmplia gamma de publicacions en més de trenta idiomes, amb llibres il·lustrats, còmics i fins i tot una sèrie de dibuixos animats. Aquí podeu veure algunes cobertes dels llibres de Barbapapà.
Al setembre, podreu buscar a la biblioteca de l'escola llibres d'aquesta família de personatges. Els trobareu a la prestatgeria dels gomets blau marí, amb la signatura I * Tis.

I per aquests dies d'estiu us proposo passar una estona amb aquesta família, amb jocs i entreteniments de la web oficial (en anglès, així practicarem...) de Barbapapà. Hi trobareu jocs com el BARBA-PHONE (podreu crear les vostres pròpies composicions, enregistrar-les i escoltar-les després...); EL TANQUIN ( un trencaclosques gens fàcil de 15 peces on cada una es pot desplaçar en quatre direccions, però només si hi ha un espai obert al costat de la peça que vulgueu moure); i el BARBA-MEMORY (on triant dues targetes a la vegada, heu de trobar tots els parells idèntics, el més ràpid possible).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba