Anem coneixent autors: Marta Balaguer

Marta Balaguer ha il·lustrat i escrit àlbums, novel·les, poemaris, i també ha fet el guió de Vet aquí la Rita!, còmic il·lustrat per Cristina Losantos, que narra les aventures d'una família de ratpenats dins un castell ple de misteri. 
A la Biblioteca Estalella aquest còmic té molt d'èxit entre els nens i nenes que el prenen en préstec. Sempre en fan bons comentaris. El trobareu amb la signatura [C  Bal].
A més a més, la Marta Balaguer fa les il·lustracions i animacions del web del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la biblioteca virtual Chilias, que en altres ocasions ja us he recomanat.
Aquí teniu una carta que la Marta Balaguer va escriure per a Chilias, on explica la seva feina i quines coses li agraden:


Si voleu veure més dibuixos seus, en aquesta pàgina de Chilias trobareu una bona selecció de llibres que ha il·lustrat. Feu-hi una ullada!








Trobareu més informació de la biografia i obra de la Marta Balaguer al Museo de Ilustradores de S.O.L. i al Diccionari d'autors i autores de literatura infantil i juvenil en català de ClijCat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Com fer comentaris o aportacions:
1r. Escriviu el text del que vulgueu comunicar al requadre de sota.
2n. A "Escull una identitat", heu de dir qui sou. Per fer-ho, cliqueu el punt on diu Nom/URL i poseu el vostre nom.
3. I, finalment, cliqueu "Publica"
Avís: Per veure el vostre comentari publicat haureu d'esperar que sigui moderat per l'administradora del blog. Gràcies

Ir Arriba